Avantatges per a l'abonat

(© David Ruano)

Preferència en la compra d'entrades de la temporada

Els abonats gaudeixen d’un període preferent per a la compra d’entrades abans que no es posin a la venda al públic en general.

Descompte per la compra d'entrades

10% de descompte durant el període de compra preferent.
5% posteriorment i durant tota la temporada.

Canvis de funció

Disponible a partir del 6 de juny 2018.

Abonaments de Butaca Fixa Es pot canviar el dia i/o el seient de la funció assignada a l’abonament, per internet o a Taquilles, fins a 24 h abans de l’inici, sense límit de vegades (amb 5€ de cost de gestió a partir del segon cop).

Abonaments Flexibles Es pot canviar el dia i/o el seient de la funció assignada a l’abonament, ns a 24 h abans de l’inici, sense límit de vegades (cal fer-ho a Taquilles, amb cost de gestió de 5€ cada cop).

Entrades comprades en període preferent

Més informació

Renúncia a funcions

Del 23 d’abril (9h) al 13 de maig 2018, els abonats poden renunciar fins a una o dues funcions de les incloses en l’abonament segons cada modalitat (Temporada, Reduïda, Popular).

Pagament fraccionat

L'abonament es podrà pagar en 5 terminis sense cost addicional. El primer termini és el 18 de maig, formalitzant l'adquisició de l'abonament mitjançant el pagament del 10% de l'import total.

La resta de pagaments són: 1 de juliol, 1 de setembre, 1 de novembre i 1 de gener.

El pagament s'efectuarà per domiciliació en compte bancari.

(© Paco Amate)

Descomptes en serveis

10% en els menús dels entreactes: Assortiment Duo i Exprés al Foyer.
50% en les visites Prestige i en les visites guiades.
10% sobre el lloguer dels espais del Liceu per a esdeveniments privats.
Descompte en diversos pàrquings propers al Liceu.

Altres avantatges*

  • Tramesa bimestral gratuïta de la revista Obertura.
  • Preferència en entrades de determinats espectacles.
  • Promocions i packs específics.
  • Sortejos exclusius: passis per a camerinos, programes de mà signats, entrades per a assajos, millores de localitat i altres.
  • Accés preferencial a determinats serveis generals.
  • Participació en trobades.
  • Accés a actes exclusius.

(*) En funció de l’antiguitat de l’abonat. En cas de disposar de dos o més abonaments, es tindrà en compte el de més antiguitat.

Butaca lliure

Els abonats de Butaca Fixa poden alliberar la seva localitat mitjançant el servei de Butaca Lliure. En aquelles funcions en què l’abonat alliberi la butaca, i el Teatre l’hagi pogut vendre, se’n reemborsarà el 50% del preu, descomptant l’IVA i les despeses de gestió. En cas que no s’hagi venut, l’abonat podrà recuperar la localitat fins a 1 hora abans de l’inici de la funció. L’import a retornar es farà efectiu en compte corrent o mitjançant descompte en l’abonament de la temporada següent.

En cap cas l’import total retornat podrà ser superior al 90% de l’abonament actual o pel que es bescanviï de la temporada següent. Aquest servei estarà disponible per a cada títol a partir d’una setmana abans de l’estrena.

Abona't