Carmela Remigio

Tornar
Soprano

Començà la seva educació musical als cinc anys tocant el violí, per bé que posteriorment es dedicà al cant. L’any 1992 va guanyar el Concurs de Cant Luciano Pavarotti, fet que li va permetre debutar en el rol principal d’Alice (Giampalo Testoni). El 2016 passat va ser guardonada amb el Premio Abbiati per la seva interpretació d’Anna Bolena a Bèrgam.

El seu repertori inclou òperes de Donizetti, Verdi i Puccini, així com els rols de Norma, Adalgisa, Micaëla (Carmen), Cleopatra (Giulio Cesare), Marguerite (Faust), Alceste, Euridice (Orfeo ed Euridice), Tatiana (Ievgueni Onieguin), Anne Trulove (The Rake’s progress) i Miranda (La donna serpente), entre d’altres.

Entre els seus compromisos més recents trobem Anna Bolena a Bèrgam, Die lustige Witwe a Nàpols, La donna serpente a Torí, L’amico Fritz a Venècia, La bohème al Japó, Don Giovanni a Salzburg, L’incoronazione di Poppea a Milà, Così fan tutte a Oviedo, Faust a Florència, Norma a Palerm, Maria Stuarda a Roma i Idomeneo a Pistoia, entre d’altres.

Debuta al Gran Teatre del Liceu.