Isaac Galán

Tornar
Baríton

Nascut a Saragossa, estudià a l’Escuela Superior de Música Reina Sofía amb Teresa Berganza, Tom Krause i Manuel Cid, i finalitzà els estudis a l’Opera Studio de l’Opernhaus de Zuric. Ha treballat com a solista amb directors com Jesús López Cobos, Ottavio Dantone, Sir Andrew Davis, Plácido Domingo, Pablo Heras-Casado, Lorin Maazel, Zubin Mehta, Riccardo Muti i Alberto Zedda, i en produccions de Vicent Boussard, Giancarlo del Monaco, Damiano Michieletto, Laurent Pelly i Emilio Sagi.

Alguns dels rols més importants que ha cantat són Figaro (Il barbiere di Siviglia), comte d’Almaviva (Le nozze di Figaro), Lescaut (Manon), Papageno (Die Zauberflöte), Malatesta (Don Pasquale), Belcore (L’elisir d’amore), Schaunard (La bohème), Silvio (Pagliacci) i Lubino (Una cosa rara); interpretats en diversos teatres espanyols i, a l’estranger, a les ciutats de Salzburg, Ravenna, Malta, Montpeller, Munic o Graz.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2012/13 amb Les contes d’Hoffmann i hi ha tornat amb Cendrillon (2013/14), La bohème (2015/16) i La fille du régiment (2016/17).

Temporades Anteriors

2012/13
Les contes d'Hoffmann (Schlémil)
Jacques Offenbach
2013/14
Cendrillon (Le Roi)
Jules Massenet
2015/16
La bohème (Schaunard)
Giacomo Puccini
2016/17
La Fille du régiment (Hortensius)
Gaetano Donizetti