Premis Extraordinaris

Premi extraordinari convocat per la Fundació de Música Ferrer-Salat dedicat a l’estudi de la tècnica del cant i destinat a sis cantants espanyols inscrits que hauran participat a qualsevol de les proves del Concurs. El premi consistirà en l’assistència gratuïta i hotel en dos períodes d’una setmana cada un (del 16 al 22 d’Abril de 2018 i del 8 al 14 d’octubre de 2018) a les classes de técnica vocal que impartirà en el Gran Teatre del Liceu el baix-baríton Jose Van Dam i serà considerat com un inici del futur programa de joves cantants del Liceu.

Premi extraordinari de 5.000 €, ofert pel tenor Plácido Domingo, al millor cantant espanyol.

Premi especial "Mercedes Viñas" de 5.000€, ofert per la Sra. Teresa Vilardell, a manera de borsa d’estudis a un jove cantant.

Premi extraordinari de 2.000 € i inclusió en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques de Catalunya, ofert respectivament per l’Ajuntament de Moià (lloc de naixement del tenor Viñas) i Joventuts Musicals de Catalunya, al millor cantant català. Els recitals a la Xarxa de Músiques seran amb acompanyament de piano, es realitzaran durant la temporada 18-19 i l'acceptació de les bases d'aquest premi implica el compromís de realització de les gires pactades amb Joventuts Musicals de Catalunya.

Premi extraordinari, ofert pel Teatro Real de Madrid, consistent en un contracte per a un concert dels quatre primers guardonats a la 55 edició del Concurs Francesc Viñas (Veg. Art. 15 del Reglament). 

Premi extraordinari, ofert pel Festival Castell de Peralada, a dos guanyadors d’un Premi Oficial, a manera d’un contracte a l’edició 2018 del Festival. 

Premi extraordinari, ofert per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i la seva Presidenta, la soprano Mirna Lacambra, a manera de contracte a un guanyador d’un Premi Oficial. 

Premi extraordinari, ofert per la Sra. Leonor Gago, directora de Concerlírica Ópera Internacional, a manera de contracte per a actuar amb la seva companyia en la propera temporada. Premi reservat a un finalista. 

Premi extraordinari, ofert per l'Accademia Musicale Chigiana de Siena, a manera de borsa d'estudis, per als Cursos Internacionals d'Estiu, a un jove cantant. 

Premi extraordinari, ofert per l’European Opera Centre a un cantant europeu, a manera de borsa per un valor de fins a 3000 € per a participar als projectes del centre. Premi reservat a un finalista.

Premi extraordinari, ofer per Internationale OpernWerkstatt, a manera de 5 borses d'estudi (volorades en 5.000€ cada una) per a la participació de 5 cantants en el Festival of young voices / Internationale OpernWerkstatt. Es realitzaran 4 representacions a Sigriswil, Bern, Basel and Zürich,Switzerland.

Premi extraordinari, ofert per l’Acadèmia Internacional de Música Elena Obraztsova (Sant Petersburg) a manera de borsa d’estudis d’un any de duració. (Inclou despeses acadèmiques i viatge anada i tornada al país de residència)

Premi extraordinari al millor intèrpret d'Oratori-Lied format per 3 premis especials. Premi reservat a un finalista: (Veg. Art. 15 del Reglament)

  • Premi especial de 5.000€ ofert per la Fundació bancària de La Caixa.
  • Premi especial "Victoria de los Ángeles" de 3.000€  y participació al Festival de Lied "Life Victoria Barcelona 2018", ofert per la Fundació Victoria de los Ángeles amb el patrocini de OnaHotels.
  • Premi especial, ofert per l'Associació Franz-Schubert, consistent en un concert a la propera edició de la Schubertíada a Vilabertran (Girona), al millor intèrpret de Schubert.