Premis Extraordinaris

Premi extraordinari convocat per la Fundació de Música Ferrer-Salat dedicat a l’estudi de la tècnica del cant i destinat a sis cantants espanyols inscrits que hauran participat a qualsevol de les proves del Concurs. El premi consistirà en l’assistència gratuïta i hotel en dos períodes d’una setmana cada un (del 2 al 8 de maig de 2017 i del 25 de setembre a l’1 d’octubre de 2017) a les classes de técnica vocal que impartirà en el Gran Teatre del Liceu la soprano Mariella Devia i serà considerat com un inici del futur programa de joves cantants del Liceu.

Premi extraordinari de 5.000 €, ofert pel tenor Plácido Domingo, al millor cantant espanyol.

Premi extraordinari de 2.000€ e inclusió en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques a Catalunya, ofert respectivament per l'Ajuntament de Moià (lloc de naixement del tenor Viñas) i per Joventuts Musicals de Cataunya, al millor cantant català.

Premi extraordinari, ofert pel Teatro Real de Madrid, consistent en un contracte per a un concert dels quatre primers guardonats a la 53 edició del Concurs Francesc Viñas (Veg. Art. 15 del Reglament).

Premi extraordinari, ofert pel Festival Castell de Peralada, a un guanyador d’un Premi Oficial, a manera d’un contracte a l’edició 2017 del Festival.

Premi extraordinari, ofert per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i la seva Presidenta, la soprano Mirna Lacambra, a manera de contracte a un guanyador d’un Premi Oficial.

Premi extraordinari, ofert per la Sra. Leonor Gago, directora de Concerlírica Ópera Internacional, a manera de contracte per a actuar amb la seva companyia en la propera temporada. Premi reservat a un finalista.

Premi extraordinari, ofert per l'Accademia Musicale Chigiana de Siena, a manera de borsa d'estudis, per als Cursos Internacionals d'Estiu, a un jove cantant.

Premi extraordinari, ofert per l’European Opera Centre a un cantant europeu, a manera de borsa per un valor de fins a 3000 € per a participar als projectes del centre. Premi reservat a un finalista.

Premi extraordinari, ofert per Internationale OpernWerkstatt, a manera de 5 borses d'estudi (valorades en 5.000€ cada una) per a la participació de 5 cantants en el Festival of young voices/Internationale OpernWerkstatt. Es realitzaran 4 representacions a Sigriswil, Bern, Basel and Zürich, Switzerland.

Premi extraordinari, ofert per l’Acadèmia Internacional de Música Elena Obraztsova (Sant  Petersburg) a manera de borsa d’estudis d’un any de duració a un jove cantant menor de 27 anys, inclosos. (Inclou despeses acadèmiques i viatge anada i tornada al país de residència)

Premi extraordinari al millor intèrpret d'Oratori-Lied format per 3 premis especials. Premi reservat a un finalista:

  • Premi especial "Mercedes Viñas" de 5.000€, ofert per la Sra. Teresa Vilardell.
  • Premi especial "Victoria de los Ángeles" de 3.000€ y participació al Festival de Lied "Life Victoria Barcelona 2017", ofert per la Fundació Victoria de los Ángeles amb el patrocini de OnaHotels.
  • Premi especial, ofert per l'Associació Franz-Schubert, consistent en un concert a la propera edició de la Schubertíada a Vilabertran (Girona), al millor intèrpret de Schubert.