Totes les noticies

Primers noms confirmats del Suite Festival

Barcelona, 28 de Noviembre de 2016.  Ja podem desvetllar els primers concerts de la tercera edició del Suite Festival que tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. El Suite Festival es consolida en la seva 3a edició amb vocació de reunir als millors artistes locals, nacionals i internacionals dins d'una programació estable i de qualitat, en un ambient íntim i proper i dins d'un dels recintes més emblemàtics símbol cultural de la ciutat de Barcelona. I tal com exposa el Sr. Juli Guiu, president de la promotora Clipper's Live i director del Festival: "És un orgull per a Clipper's poder seguir realitzant un festival a Barcelona, ​​i en un marc incomparable i únic a nivell mundial com el Gran Teatre del Liceu. Estem molt il·lusionats de poder portar espectacles únics tant al Liceu com al país i estic molt agraït a totes les parts que el fan possible: patrocinadors i col·laboradors així com la direcció i treballadors del Liceu. "

Suite Festival obrirà les portes el 16 gener 2017 amb el concert de Bertín Osborne i baixarà el teló el proper 29 de juny amb l'actuació de la llegendària banda Status Quo.

El concert de Bertín Osborne és una ocasió irrepetible per gaudir amb l'artista andalús, en un dels seus millors moments professionals, on ens presentarà el seu acabat d'estrenar disc "Va por ellas". A més d'anar acompanyat d'una Big Band, on interpretarà cançons del seu treball discogràfic "Crooner", repassarà totes les grans cançons de la seva carrera i les seves exitoses ranxeres. Un gran espectacle audiovisual amb més de 24 músics sobre l'escenari.

El 28 de febrer actuaran Hombres G, una de les millors bandes de pop-rock espanyol de tots els temps. Després de l'exitosa gira de l'any passat "30 años y un día" arriben aquest any al Suite Festival per fer-nos gaudir de la seva trajectòria i fer-nos ballar sense parar.

El 23 de març serà el torn d'Steve Hackett, amb un nou gran xou per a la primavera de 2017. L'experiència total del guitarrista de la banda 'Genesis' ens deixa ara aquest nou i emocionant espectacle: 'Tour Genesis Revisited with Classic Hackett'. Després de la seva exitosa gira de 2015-2016, Steve i la seva banda tornen amb un versió diferent de Genesis, que inclou diverses joies de l'àlbum 'Wind and Wuthering' celebrant així el seu 40 aniversari, a més d'altres grans favorits com 'The Musical Box' i altres cançons de Genesis que mai abans s'havien interpretat com 'Inside & Out' i 'Anyway' ... En aquesta espectacular gira Steve també presentarà temes del seu nou àlbum.

El 31 de març agafa el relleu Umberto Tozzi, que amb més de tres dècades de trajectòria a l'esquena, està considerat com un dels cantants i compositors més importants del pop-rock italià a nivell internacional. 'Després de gairebé tres anys, torna amb gran entusiasme i un nou projecte, "Ma Che Spettacolo" amb més ganes que mai!

El 29 de juny és una altra de les cites ineludibles que ens proposa la tercera edició del Suite Festival on la llegendària banda Status Quo posaran un punt i final de luxe a aquest nou cicle on oferiran al Gran Teatre del Liceu un emocionant espectacle íntim dels seus clàssics; amb els amplificadors apagats, el nou espectacle "Aquostic" presenta els temes mítics de Status Quo i els hits favorits dels seus fans.


En els propers dies l'organització donarà a conèixer la resta d'actuacions.

PROGRAMACIÓ SUITE FESTIVAL 2017

16 GENER BERTÍN OSBORNE (21h)
28 FEBRER HOMBRES G (21h)
23 MARÇ STEVE HACKETT (21h)
31 MARÇ UMBERTO TOZZI (21h) CANCEL·LAT!
29 JUNY STATUS QUO (21h)


Les entrades per a aquests concerts ja són a la venda a través de www.suitefestival.com, www.clipperslive.org, www.ticketmaster.com i les taquilles del Gran Teatre del Liceu.