Reserves i pagament

Preinscripció de localitats

A partir del dia 29 de juny de 2016, les escoles podran començar el procés de preinscripció de localitats per Internet mitjançant el web de l'Institut Municipal d'Educació per a les sessions escolars dels espectacles: Aria Kadabra 16/17, El Superbarber de Sevilla, La petita Flauta Màgica, IT Dansa, L'ocell prodigiós, La casa flotant, Els músics de Bremen i Guillem Tell.

Reserva d'activitats educatives

A partir de l'1 de setembre a les 9 h, es podran reservar directament a www.bcn.cat/educacio/pae les activitats educatives: Assajos generals, L'òpera: una emoció, Visites guiades al Liceu, El misteri de la partitura i Què es fa en un teatre d'òpera?

Preus de les localitats (sessions escolars)
6,50€ (per espectacle)

Preus d'altres activitats educatives

El misteri de la partitura 100 € (màxim 27 alumnes)

Visites guiades al Liceu 100 € (màxim 30 alumnes)

L'òpera: una emoció 5 € (per alumne)

Sistema de reserves

Reserva i sorteig de les activitats

Activitats del Liceu curs 2016/17

El sistema d’inscripcions a les activitats serà el mateix del curs passat, basat en un sorteig entre les sol·licituds de participació en activitats escolars que ofereix aquesta entitat i una nova assignació de les places.

Preinscripció

Per poder participar en el sorteig, cal haver fet la preinscripció prèvia a través de l'aplicatiu del PAE, entre el 29 de juny (a partir de les 9h) i el 5 de setembre de 2016 (fins les 18h)

Recordeu que per entrar al programa necessitareu:

 • Codi d’usuari: és el codi de centre que us facilita el Departament d'Educació.
 • Contrasenya: és el codi postal del vostre centre.

Podran participar en el sorteig totes les inscripcions fetes pels centres educatius amb un nombre màxim de cinc preinscripcions per centre i només una per activitat. En fer la preinscripció es retornarà un número d'ordre.

Sorteig

Sorteig dia 8 de setembre a les 10 h

Confirmació del resultat del sorteig: entre el 8 de setembre (al migdia) i el 15 de setembre de 2016, a les 18h.

Confirmació del resultat de la segona assignació: entre el 16 de setembre, a les 9 h, i el 20 de setembre de 2015, a les 18 h.

Confirmació de places

Serà necessari fer la confirmació de les places assignades després de cada adjudicació.

S'haurà d'accedir a l'aplicació del PAE per comprovar si ha estat assignat dia i hora de l'activitat sol·licitada i, en cas afirmatiu, confirmar aquesta adjudicació.

En cas de no confirmar les places obtingudes, aquestes es deslliuraran per poder ser atorgades al següent procés d'assignació de places lliures.

IMPORTANT. A partir del 22 de setembre de 2016 a les 9h les places que quedin lliures de cada espectacle es podran reservar directament a través del PAE.

Activitats directament reservables (excloses del sorteig)
Les activitats següents estan excloses del sistema de sorteig i seran directament reservables a partir del 1 de setembre de 2016 a les 9 h a través del PAE per Internet:

 • Visites guiades al Liceu
 • El misteri de la partitura
 • L'òpera: una emoció
 • Assajos generals (només un assaig per centre).
 • Què es fa en un teatre d'òpera?

Recordeu

 • Podeu fer fins a 5 preinscripcions per centre i només una per activitat (ens referim a una única preinscripció per cada cicle educatiu del mateix espectacle). - Si no confirmeu en el termini indicat les places que se us hagin assignat, les perdreu.
 • Heu de guardar el número de reserva que es genera autmàticament en el moment de confirmar la preinscripció. Aquest número servirà per poder fer qualsevol canvi de dades a partir del 22 de setembre de 2016.
 • Comproveu que el correu electrònic del responsable de la preinscripció és correcte.
 • Podeu consultar el text integral de les bases del sorteig a l'apartat "notícies" del Web del Programa d'Activitats Escolars (PAE).

Forma de pagament

En les reserves només s'ha d'indicar el nombre d'alumnes (no s'ha d'incloure el professorat). Per cada 15 alumnes es disposarà (excepte en casos especials) d'una entrada gratuïta per al professorat acompanyant.

Es podran reservar lliurement el nombre de places que es desitgi. En les setmanes immediatament anteriors a l'estrena dels espectacles, les reserves de les entrades que quedin disponibles es podran fer directament per telèfon trucant al 93 485 99 23.

Pagament

Un cop feta la reserva, es disposarà d'un termini d'un mes per efectuar el pagament mitjançant un ingrés a nom de "Fundació Gran Teatre del Liceu" al compte ES97 2100 4767 4802 0000 4250 de "La Caixa", indicant, sobretot, en primer lloc el número de reserva i després el nom de l'escola.

Reemborsament de les localitats

Qualsevol canvi en el nombre de localitats reservades haurà de ser consultat prèviament al Servei Educatiu. Les entrades no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l'espectacle serà l'única causa admissible per a la devolució de l'import de les localitats

 

Servei Educatiu

93 485 99 23

servei.educatiu@liceubarcelona.cat