Gran Nit Solidària al Liceu amb 4 Estrelles Michelin

El Casal dels Infants, LetsBonus i el Gran Teatre del Liceu organitzen un sopar solidari en el que quatre xefs amb Estrella Michelin - Albert Adrià (amb la col·laboració de Paco Méndez del restaurant Hoja Santa) Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig– elaboraran un menú especial sobre l’escenari del Teatre. La recaptació anirà destinada ajudar a més de 6.000 infants i joves en risc d’exclusió social.

L'escenari del Gran Teatre serà el lloc escollit perquè 400 convidats degustin les creacions d’aquests referents gastronòmics. Durant l’experiència culinària, membres del Cor del Liceu oferiran una actuació musical especial dissenyada per l’ocasió. Prèviament, els convidats gaudiran de la recepció al Foyer amb una copa de benvinguda i els entrants.

Els fons recaptats aniran destinats a l’ONG Casal dels Infants, dedicada a acompanyar els nens, nenes, adolescents, joves i famílies vulnerables, fomentant la seva autonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa, perquè puguin tirar endavant.

Preu de la localitat 149€

setembre 2016

14dimecres18:00