Iseo + Izah

Músiques Sensibles
Foyer

Iseo és el nom artístic de Leire Villanueva, una jove cantautora navarresa, que ha aconseguit desfermar elogis i adhesions amb el seu debut discogràfic Last Night. Aquesta obra l’ha situada com una de les grans aparicions musicals del 2016 i és la porta d’entrada a un projecte autèntic i original, que es mou amb fermesa entre el folk contemporani, el neosoul, r&b i el pop.

Iseo és una artista dotada d’una veu meravellosa, càlida i amb potència, a la que li treu tot el partit en unes composicions pròpies que ens remeten a Tracey Chapman, Norah Jones o la primera Lily Allen. Les seves cançons parteixen de dins, de la necessitat d’explicar històries, donar sortida a emocions i cridar el què sent.

És aquesta càrrega vivencial, de material experimentat que toca la fibra a qui ho canta, el que fa que Iseo soni acollidora, propera i que transiti amb naturalitat pels paratges més lluminosos i pels més foscos.

Formació

Leire Villanueva veu, guitarra i percussions

Charlie Moreno teclats i sintetitzadors

Antonio Calvo baix

Josu Erviti bateria

iseo.bandcamp.com

Izah és la reina del soul estatal. Amb només dos àlbums i un EP ha aconseguit posar dempeus a una crítica especialitzada que l’han rebuda com el nom amb més present del gènere a tot l’Estat.

Nascuda a Manchester però instal·lada a Catalunya des de ben petita, és una artista amb una gran facilitat per aglutinar tots els estils que l’apassionen i la fan viure, interioritzar-los per fer-los créixer a dins seu i tornar-los de nou cap a fora amb una força i naturalitat desbordants.

I ho fa sense por, sense límits i dotant a aquesta mescla musical d’un segell propi i únic que vessa talent, caràcter i genuïnitat. Les seves cançons transiten amb fluïdesa pel soul clàssic i l’R&B més actual, incorporant la distinció i l’elegància del jazz i la desimboltura i rebel·lia del hip-hop. Un repertori exquisit de pura música negra que s’eleva encara més amb la prodigiosa veu de la intèrpret i la capacitat que té per comunicar i connectar amb el públic.

Formació

Isabel Hernández- Bronchuo veu

Sr. Che Maschine

Per confirmar:

Piano i teclats
Baix
Bateria
Saxo

izah.es

Comprar

novembre 2016

25divendres21:30