Un dia a l'òpera

Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari

Arriba La 4a edició de Ferran Adrià i la Fàbrica de menjar solidari!

El proper 13 de novembre Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda i Christian Escribà tornen al Gran Teatre del Liceu de la mà de l’humorista d’El Tricicle, Joan Gràcia. Descobreix les diferents propostes per passar “Un dia a l’òpera” i tria la que més t’agradi.

Viu l’emoció de ser artista per un dia i atreveix-te a descobrir la màgia de l’escenari i dels passadissos secrets del Liceu!

Un circuit irrepetible pels racons de l’emblemàtic teatre barceloní alhora que descobreixes què se sent abans de sortir a escena protagonitzant un ball de màscares o visitant l'Òpera Samfaina, entre d'altres moltes sorpreses!

El recorregut comença al hall del Liceu (1), continua pel balcó del Foyer, la platea, l'escenari (2) i els camerinos (3) i bambolines del teatre, on descobriràs el Saló dels Miralls (4) i l'escalinata principal del Liceu (5). Un ball de màscares al més pur estil venecià t’hi espera, mims i artistes són algunes de les sorpreses que també es creuaran en el teu camí.

Acabaràs el recorregut apreciant els aromes, sabors i l'art del nou espai gastronòmic del Gran Teatre del Liceu: l'Òpera Samfaina.

Comprar

novembre 2016

13diumenge11:00
13diumenge16:00