XY + Jo Jet i Maria Ribot

Músiques Sensibles
Foyer

XY

X és Laura Cruells, cantant de formació jazzística. Y és Marçal Ayats, violoncel·lista provinent del món del clàssic i de la música contemporània. XY és l’equilibri perfecte entre totes dues personalitats artístiques. Entre la tendresa i la força. Un projecte on la veu de Cruells i el violoncel d’Ayats exploten al màxim els seus recursos tècnics i emocionals, entrellaçant-se i perseguint-se fins a trobar-se en un mateix punt.

Un duet elegant, allunyat de convencionalismes, que fa dels seus temes pures peces d’orfebreria. Lletres i harmonies que transporten l’espectador, l’hipnotitzen i trenquen la barrera dels sentits. Un equilibri senzill i pur que arriba directe al cor de qui ho escolta per primera vegada.

Aquesta idea d’harmonia total entre les dues parts que integren el duet empelta també el seu disc de debut, des del títol Equilibrii (Música Global), a les cançons, la meitat són de la Laura, l’altra meitat d’en Marçal, n’hi ha d’alegres i de melangioses, i d’essencials a més elaborades.

Formació

Laura Cruells veu

Marçal Ayats violoncel

xymusica.com

Jo Jet i Maria Ribot

Jo Jet i Maria Ribot és una de les noves propostes de cançó amb més projecció del moment. Un cantautor i una cantant, que junts fan música senzilla, on parlen amb naturalitat de la vida, de l’amor i els neguits.

Una proposta de proximitat que escurça les distàncies espacials i emocionals entre músics i espectadors. Amb un repertori musical i vivencial que sap teixir ràpidament un clima de calidesa i complicitat amb un públic que respon amb una atenció sincera i el cor obert les cançons que van brollar de les veus i la guitarra del duet. Músiques Sensibles és una ocasióúnica per a endinsar-se en el projecte Jo Jet i Maria Ribot.

Presentaran per primer cop les cançons de la seva segona entrega, el llibre-disc Lliure o descansar (Autoedició), on han comptat a la producció amb Jordi Casadesús, músic de La Iaia, Pau Vallvé i productor de Núria Graham, i a la part tècnica amb l’home orquestra Mau Boada, d’Esperit! i ex Les Aus.

Formació

Jordi Serra veu i guitarra

Maria Ribot veu

jojetimariaribot.cat

Comprar

octubre 2016

29dissabte21:30