IBStage Gales de Dansa

Desena Edició

Un espectacle únic que rememora els millors moments de la seva història

Art, passió, virtuosisme, són latents en tot moment gràcies al millor talent de primeres figures mundials compartit amb un cos de ball format per més de 100 joves ballarins

IBSTAGE presenta al Gran Teatre del Liceu de Barcelona dues Gales on  Primeres Figures de la Dansa de les més prestigioses companyies com Mariinsky, American Ballet, Royal Ballet, Opera de Berlin, San Francisco Ballet, English National Ballet, Ballet de Catalunya, comparteixen escenari amb prop de 100 joves promeses de la dansa procedents dels millors centres nacionals i internacionals.

Sota la Direcció Artística de Xiomara Reyes, Primera Ballarina de l“American Ballet Theater” i Elías García, Ballarí dels “Ballets du Monte Carlo”, les Gales Ibstage són uns dels espectacles més esperats de l’any amb una posada en escena impactant.

El reconeixement assolit aquí i arreu fins a dia avui l’han convertit en un símbol de la gran capacitat artística de Barcelona i Catalunya, que enguany celebra el seu Desè Aniversari mostrant el millor de les obres presentades en les últimes edicions: La Bayadere, El Corsari, Paquita i La Bella Dorment.

Un esdeveniment únic on la dansa clàssica assoleix el seu punt més àlgid i a la vegada evocant al millor de la dansa actual i contemporània que avui triomfa als principals escenaris internacionals.

No et perdis les Gales Ibstage: l’ Espectacle, Entusiasme i les Emocions més intenses estan garantides, gràcies a la concentració del millor ballet amb el que s’atrau del gran públic fins al més expert, i atorgant a l’Ibstage un segell propi i autenticitat reconeguts mundialment.

Consulta els nostres Descomptes Especials

Preus des de 20€ fins a 95€.
Visita'ns a l'Institut del Teatre entre el 20 i el 29 d'agost i coneix el nostre projecte

www.ibstage.org  

Comprar

setembre 2018

1dissabte20:30
2diumenge18:00