Maria del Mar Bonet

Ultramar. 50 anys d'escenaris

Maria del Mar Bonet presenta al Gran Teatre del Liceu el seu nou espectacle Ultramar.

Acte central de la celebració dels seus 50 anys d’escenaris, aquesta és una ocasió única i històrica per a compartir amb el públic un esdeveniment irrepetible.

Ultramar -un treball concebut, creat i enregistrat recentment a Cuba- és el fruit de la col·laboració artística d’una de les veus més importants del nostre país, i del conjunt de la Mediterrània, amb alguns dels internacionalment més rellevants músics i compositors de l'escena cubana contemporània. El resultat és una esplèndida combinació de ritmes, sons i matisos que fan que aquest sigui considerat un dels millors treballs artístics de Maria del Mar Bonet dels darrers temps.

Per aquest concert Maria del Mar Bonet estarà acompanyada a l’escenari, per José Maria Vitier (piano), Pancho Amat (tres), José Luís Cortés, “el Tosco” (flauta), Jorge Reyes (contrabaix), Alejandro Falcón (piano), Héctor Quintana (guitarres), José Carlos Sánchez (bateria i percussions), Eduardo Llibre (percussions), Yariel Gil (llaüt) i Omar Pérez (guitarra).

Maria del Mar Bonet interpretarà els temes del seu nou àlbum, Ultramar, així com també algunes de les cançons més populars i representatives de tota la seva carrera artística.

Una cita ineludible per gaudir d’un espectacle únic.

© Juan Miguel Morales

Comprar

octubre 2017

13divendres21:00