Concert Bejun Mehta
3 de desembre 2012
Concerts <

Després del triomf a Tamerlano, Bejun Mehta torna amb una altra dosi de Händel

Al segle XVIII, quan Händel revoluciona l’òpera com un espectacle obert als gustos del públic, tot girava al voltant de les sopranos i, sobretot, dels castrati, un tipus de veu que provocava veritables deliris i entusiasmes equiparables al fenomen fan contemporani.

La recuperació gradual del repertori operístic de la primera meitat del segle XVIII ha permès rescatar un tipus de veu que semblava perduda per al públic del segle XXI: la veu dels castrati. Quan l’obra de compositors com Händel va començar a ser habitual en les temporades d’òpera, es va confiar aquesta tessitura a sopranos i mezzosopranos. Passada l’etapa del descobriment, ara l’exigència del públic s’ha sofisticat i demana veus que siguin tan fidels com sigui possible a les tessitures originals. És el gran moment de sopranistes i contratenors, com Bejun Mehta, un cantant amb autèntic estatus d’estrella.


Georg Friedrich Händel: Àries d'AmadigiRiccardo Primo, re d’Inghilterra; Agrippina; Orlando; Radamisto; Admeto, re di Tessaglia i altres.

Desembre 2012
Dilluns 3 20:00 B

Preus

9 €, 19 €, 25,75 €, 34,75 €, 50,50 €, 72,75 €, 90,75 €, 122 €