Programes de col·laboració

La Fundació del Gran Teatre del Liceu presenta cada temporada una proposta cultural que té un compromís amb la seva societat, tot posant a l’abast del públic unes manifestacions artístiques –preferentment l’òpera i la dansa– i contribuint alhora a potenciar el Liceu com un Teatre de referència internacional.

En aquest compromís, el mecenatge cultural hi té, com en tots els grans teatres del món, un paper molt important. Per això, el programa de Mecenatge es construeix amb la finalitat d'afavorir el finançament privat al Liceu, fomentant la participació del món empresarial i la societat civil en el projecte cultural de la Institució.

Cada nova temporada artística és possible gràcies a la participació de totes aquelles empreses i persones que amb la seva filantropia donen suport al Teatre a través del programa de col·laboració.

EMPRESES

El mecenatge empresarial, creat amb la finalitat de fomentar la participació directa del món empresarial en el projecte i la gestió del Teatre, té diverses modalitats de participació:

Mecenes
Dirigit a aquelles empreses líders del seu sector que aposten per vincular-se activament al Liceu, amb la seva participació al Consell de Mecenatge, tot formant part dels òrgans de govern del Teatre i gaudint dels espais a disposició de les empreses i de les facilitats derivades del mecenatge.

Protectors
Fórmula mitjançant la qual les empreses es vinculen al Liceu utilitzant el seu marc com a espai de relacions públiques corporatives i associant la seva imatge corporativa al prestigi del Teatre.

Patrocinadors
Categoria que dóna suport al Teatre col·laborant en el finançament de projectes finalistes estables com ara El Petit Liceu, que apropa l'art de l'òpera i la dansa als nens i joves; el patrocini dels Trons Populars, el patrocini de la temporada de Dansa, entre d'altres, amb un objectiu final concret que consolida el projecte del Liceu

Col·laboradors
Fórmula de participació mitjançant la qual les empreses donen suport a determinades iniciatives i activitats lligades a la temporada, vinculant la seva imatge al Liceu.

Mecenatge

El Departament de Mecenatge del Teatre està a la vostra disposició per atendre-us, i convidar-vos a descobrir el Liceu i el seu Programa de Mecenatge

Telèfon de contacte
93 485 99 32 

mecenes@liceubarcelona.com