Esdeveniments

Inauguració de la Temporada 14-15 del Gran Teatre del Liceu

Les personalitats més destacades de la política catalana, així com del món cultural, de l’esport i empresarial van assistir la nit de la inauguració de la magnífica temporada 2014-2015 al Gran Teatre del Liceu. Les entrades per la La traviata estaven exhaurides, fet que dóna fe de l'èxit de la producció de David McVicar. Aquesta data commemorava, a més, la reobertura del teatre fa 15 anys.

Durant el primer entreacte, el 2.000 assistents va ser convidats a fer un brindis amb cava pel nou Liceu. Al final de l'actuació es va celebrar un còctel al foyer amb la participació dels solistes, l'equip artístic, les autoritats, i personalitats del món d'òpera, com la soprano Ainhoa Arteta, el tenor Josep Bros, i l’anterior director artístic del Teatre Joan Matabosch, entre molts d’altres, sense oblidar personalitats conegudes del món de l’esport, com Josep Maria Bartomeu, President de F.C. Barcelona; el jugador de tennis Albert Costa, el jugador de bàsquet Roberto Dueñas, i la nedadora Gemma Mengual.  Isak Andic, propietari de l'empresa de moda Mango; Luz Miriam Toro, la col·leccionista d'art Precolombí més important del món; i Bisila Bokoko, Ambaixadora Global del Liceu Barcelona Opera House Foundation, es trobaven també entre el públic.

 

Recuperant la lluentor

Octubre de 2014

El Liceu és portada de l'International New York Times, sota el títol "Recuperant la lluentor". Un extens reportatge recull declaracions de Christina Scheppelmann, la nova directora artística del Teatre, i Roger Guasch, director general del Gran Teatre del Liceu, i exposa la situació del Teatre en el context actual i els canvis als que s’enfronta.

Podeu llegir l'article sencer aquí

La presentació de la LBOHUSF reuneix a grans personalitats de la societat nord-americana

 

El passat 3 de juny va tenir lloc la presentació formal de la Liceu Barcelona Opera House US Foundation (LBOHUSF) sota la presidència honorífica de Sa Majestat la Reina Sofia a l’institut espanyol que porta el seu nom a Nova York. L’acte va reunir a les més destacades personalitats dels Estats Units com Nancy Kissinger, Annette de la Renta, Valentin Fuster, Sharon Bush, Beatrice Santo Domingo, Elisabeth de Cuevas i Peter Lyden, mostrant d’aquesta manera el seu suport a la fundació.

Segons va apuntar Francisco Gaudier, President de la LBOHUSF, la Liceu Barcelona Opera House US Fundation “és el pont entre el Liceu i els seus amics i patrons als Estats Units”. Per la seva part, Antonio Renom, cofundador de LBOHUSF, va posar èmfasi en algunes de las activitats de la Barcelona Opera House US Fundation, com els viatges dels patrons dels Estats Units a Barcelona i les col·laboracions i intercanvis amb Universitats i institucions culturals estatunidenques.