Sobre nosaltres

Establint lligams culturals entre el Gran Teatre del Liceu i els seus amics i mecenes americans per a promoure l’intercanvi operístic

El Gran Teatre del Liceu es funda el 1847 al cor de Barcelona, a la Rambla, com a resultat de la iniciativa d’un grup d’emprenedors de la ciutat. Des d’aleshores ha estat seu dels principals artistes, orquestres i ballets del món, incloent les visites regulars de companyies i cantants nord-americans. La Liceu Barcelona Opera House US Foundation vol continuar aquesta tradició de mecenatge en l’escenari global actual per tal de fomentar la participació dels seus amics i patrons americans en el suport a l’intercanvi operístic entre el Gran Teatre del Liceu i els Estats Units.

Reconeguts artistes internacionals amb una relació afectiva i artística amb el Liceu han acceptat formar part del Patronat Artístic Honorífic de la Liceu Barcelona Opera House US Foundation. Aquests artistes són Roberto Alagna, Jaume Aragall, Montserrat Caballé, Josep Carreras, Fiorenza Cossotto, Joyce DiDonato, Juan Diego Flórez, Mirella Freni, Marilyn Horne, Bejun Mehta, Joan Pons, Sondra Radvanovsky, Renata Scotto, Rolando Villazón i Dolora Zajick. La US Foundation els hi agraeix aquest generós gest.