L'elisir d'amore 4

Aquest projecte sorgeix amb la intenció de donar el nostre propi punt de vista de l’opera L’elisir d’amore, realitzant així una peça audiovisual que barreja dos estils de producció diferents i que tracta els temes de l’obra a partir dels records d’un personatge que ofega les penes en “l’elixir”. Personatge que podríem definir com a un Nemorino actual, modern.
Aquests records ens posen en els sabates del protagonista i ens porten des de l’amor a primera vista, passant per la conquesta i acabant amb una proposta de matrimoni, deixant latent l’amor interessat i oportunista de la nostre Adina, i la trista ingenuïtat del nostre protagonista.
A més, deixant clar que la història no ha acabat bé, permetem que l’espectador imagini i especuli sobre què va passar, que es pregunti per què tot ha acabat d’aquesta manera i que descobreixi que, en essència, és una situació que podría donar-se en qualsevol moment, a qualsevol persona en l’actualitat.
L’elixir, un vi més, té especial protagonisme també en la nostre obra, ja que és el que ens permet descobrir la història, i ho fa a més d’una forma molt especial i curiosa que li dona un toc personal al projecte

Autors: Arnau Clavero, Anna Oset, Michael S. Pino
Tutor: Daniel Torrico
Departament d’audiovisual. Grau de disseny