L'elisir d'amore 6

L’òpera L’elisir d’amore tracta de l’amor i de la seva força. I ho fa des de la comèdia però sense oblidar la humilitat d’aquest sentiment. Transmet, per sobretot, el joc i les dificultats que es poden presentar en els inicis d’una relació amorosa. Les primeres passes, els desencontres, l’orgull, tot un seguit d’impediments. Sovint cal un element extern per donar viabilitat a la relació. En el cas d’aquesta òpera l’element és l’elixir.
Aquesta interacció i els canvis que es donen en les actituds de tots dos personatges és el que més ens impacta i ens arriba, potser per l’empatia que ens genera. I es això el que es vol transmetre mitjançant aquesta peça.
En aquesta peça el festeig es mostra en forma de ball, on es poden observar les diferents etapes i reaccions a les que condueix a cada personatge. Començant pel primer cop que es veu l’altre persona i la ignorància que acompanya l’orgull, seguit pel penediment y els zels, fins la sinceritat i l’amor. Tot en un conjunt càlid i ple de color quan l’amor brota i finalment s’aconsegueix.

Autors: Laura Cárdenas, Esther Naval, Andrea Pasqual
Tutor: Daniel Torrico