L'elisir d'amore 7

Al nostre projecte hem representat la història d’amor d’Adina entre Nemorino, un jove pagès, y Belcore, un sergent.
Hem jugat amb les mirades i expressions del rostre dels tres personatges per a mostrar l’evolució d’aquesta història d’amor. Primer veiem com Adina es fixe en el pagès però deixa d’interessar-se quan s’assabenta que no té diners, després veiem com s’interessa pel sergent, queés ric. Finalment Adina sap que Nemorino ha rebut una substanciosa herència, y per tant, torna amb ell i es casen.
Ho hem representat d’una forma còmica. Un dels punts forts de l’òpera de L’elisir d’amore és que s’hi troben parts dramàtiques i parts còmiques. És una òpera amb un punt infantil i per tant el nostre vídeo es “senzill”, fàcil d’entendre, gens abstracte ni complicat. En aquest sentit hem escollit un tema complex, que és l’amor, però tractat d’una forma còmica i divertida.
L’àudio triat és una cançó de Beachesbeaches anomenada “Got feel”, és una música emotiva i condueix per les imatges i per la història dels personatges.
Tot el projecte ha estat realitzat en After Effects. Hems dividit la pantalla en tres basant-nos en els llibres infantils on pots crear diferents personatges a partir de diferents cossos. 
Estèticament, cada personatge ha estat subtilment caracteritzat: el camperol du una camisa de quadres, la noia porta els llavis en vermell y el sergent té les faccions dures i marcades duent una camisa.
Les parts enregistrades ho son amb colors molt neutres, amb el fonso blanc. Per contra, els marcs tenen colors especialment pensats en els personatges.

Autores: Patricia Cárdenas, Cristina Ollé
Tutor: Daniel Torrico
Departamento de audiovisual. Grado de diseño