Amb les escoles de disseny

Carmen

El taller TABAT (Cultura audiovisual) de segon de Batxillerat de l’Escola Massana, en el marc del conveni de col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, ha realitzat petits clips sobre les òperes Il barbiere di Siviglia (1775) de Gioachino Rossini, La traviata (1853) de Giuseppe Verdi, Siegfried (1876) de Richard Wagner, i Carmen (1875) de Georges Bizet. 

Carmen apareix davant nosaltres sota la mirada i la interpretació d’un equip jove, com una pupil·la atractiva plena de vida, d’espontaneïtat, de frescor, d’innocència i sobretot de picardia, lluny de la tragèdia fatal que li espera.

Carmen roman així, atemporalment i en tota la seva esplendor per a l’espectador, digna d’un temps de conquistes, de riures, d’il·lusions, de tot per venir...

Les diverses localitzacions catalanes (entre ciutat vella a Barcelona i el priorat) insereixen a la protagonista a una atmosfera propera a la història, des d’on agraïm les aportacions als ciutadans col·laboradors.  

El ritme global que posseeix la imatge i la selecció de l’àudio és també una intenció artística encertada per expressar el dinamisme i el caràcter de Carmen.


Autores:
Eva Calpe i Ivón Zabala
Intèrpret: Candela Sánchez
Assignatura: taller TABAT de segon de Batxillerat artístic