Die Walküre

La peça està enfocada des d’un punt de vista no figuratiu i a partir d’un únic element que, mitjançant la seva capacitat de moviment i la seva aparença, expressa una gran diversitat d’accions, emocions, simbolismes i reflexions que connecten directament amb el públic.

Seguint el ritme de la peça musical de Wagner, juguem amb aquest element que es mostra tant d’una forma abstracta i etèria, i que proporciona imatges molt emotives i properes a l’espectador, però també a vegades es transforma en allò més representatiu que es pot percebre com a figures humanes amagades en ell que transmeten missatges extrets de l’òpera del compositor alemany.

Al projecte, els diferents personatges tenen un caràcter molt definit i cada un d’ells adopta un rol diferent a la història. Per transmetre això, utilitzem el color. Pot ser el vermell, en referència a allò humà, que té una vida i una mort; el blanc, que vol representar la puresa, l’honestedat i la salvació, i que també el negre que implica el poder i la por.

Aquests tres colors seran claus durant tota la narració, ja que diferencien dos móns que a l’òpera estan enfrontats: l’humà i el diví. A mida que anem arribant al final es percep com un d’ells domina l’altre. 

Autors: Marta Serras i Laura Olivers 
Tutor: Sergi Carbonell 
Assignatura: Projecte Audiovisual del Grau en Disseny
Agraïments: Sergi Casero, Albert Pozo, Alejandra Lazo, Família Oliver i Família Serras