Premis Especials

Premi especial de 5.000 €, ofert pel tenor Placido Domingo, a un finalista tenor. 

Premi especial de 3.000 €, in memoriam de Max Klein i Madronita Andreu, ofert per les seves filles, al millor intèrpret de Mozart. 

Premi especial de 3.000 €, in memoriam de la Sra. María Teresa Riego Ortega, al millor intèrpret de la categoria Oratori-Lied. 

Premi especial “Victoria de los Ángeles”, de 3.000 €, al millor intèrpret d’òpera francesa, ofert per la Fundació Victoria de los Ángeles amb el patrocini de Onagrup Hotel. Premi reservat a un finalista. 

Premi especial, ofert pel Teatro Nacional de la Zarzuela, al millor intèrpret se sarsuela, consistent en un contracte per a actuar a una de les produccions del teatre dins les pròximes temporades. 

Premi especial de 2.000 €, ofert per la soprano Montserrat Caballé i el tenor Bernabé Martí, al millor intèrpret de Verdi. 

Premi especial de 2.000 €, ofert per la Societat del Gran Teatre del Liceu, al millor intèrpret de Wagner. 

Premi especial de 2.000 €, ofert per la Sra. Leonor Gago, directora de Concerlírica Ópera Internacional, al millor intèrpret de música russa. 

Premi especial, ofert per l’Associació Franz Schubert, consistent en dos concerts de la propera edició de la Schubertíada a Barcelona i a Vilabertran (Girona). Optaran a aquest premi els cantants finalistes de la categoria Oratori-Lied que interpretin dos Lieder de Schubert a la Prova Final. 

Els premis especials estan reservats als finalistes.