Premis Extraordinaris

Premi extraordinari convocat per la Fundació de Música Ferrer-Salat dedicat a l’estudi de la tècnica del cant i destinat a sis cantants espanyols inscrits que hauran participat a qualsevol de les proves del Concurs. El premi consistirà en l’assistència gratuïta i hotel en dos períodes d’una setmana cada un (del 2 al 8 de maig de 2017 i del 25 de setembre a l’1 d’octubre de 2017) a les classes de técnica vocal que impartirà en el Gran Teatre del Liceu la soprano Mariella Devia i serà considerat com un inici del futur programa de joves cantants del Liceu.

Premi extraordinari de 5.000 €, ofert pel tenor Plácido Domingo, al millor cantant espanyol. 

Premi extraordinari de 2.000 €, ofert per l’Ajuntament de Moià (lloc de naixement del tenor Viñas), al millor cantant català. El guanyador serà inclòs en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya.

Premi extraordinari, ofert pel Teatro Real de Madrid, consistent en un contracte per a un concert dels quatre primers guardonats a la 53 edició del Concurs Francesc Viñas (Veg. Art. 15 del Reglament). 

Premi extraordinari, ofert pel Festival Castell de Peralada, a dos guanyadors d’un Premi Oficial, a manera d’un contracte a l’edició 2016 del Festival. 

Premi extraordinari, ofert per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i la seva Presidenta, la soprano Mirna Lacambra, a manera de contracte a un guanyador d’un Premi Oficial. 

Premi extraordinari, ofert per la Sra. Leonor Gago, directora de Concerlírica Ópera Internacional, a manera de contracte per a actuar amb la seva companyia en la propera temporada. Premi reservat a un finalista. 

Premi extraordinari, ofert per l'Accademia Musicale Chigiana de Siena, a manera de borsa d'estudis, per als Cursos Internacionals d'Estiu, a un jove cantant. 

Premi extraordinari, ofert per l’European Opera Centre a un cantant europeu, a manera de borsa per un valor de fins a 3000 € per a participar als projectes del centre. Premi reservat a un finalista.

Premi extraordinari al millor intèrpret d'Oratori-Lied format per 3 premis especials. Premi reservat a un finalista:

  • Premi especial "Mercedes Viñas" de 5.000€, ofert per la Sra. Teresa Vilardell.
  • Premi especial "Victoria de los Ángeles" de 3.000€  y participació al Festival de Lied "Life Victoria Barcelona 2017", ofert per la Fundació Victoria de los Ángeles amb el patrocini de OnaHotels.
  • Premi especial, ofert per l'Associació Franz-Schubert, consistent en un concert a la propera edició de la Schubertíada a Vilabertran (Girona), al millor intèrpret de Schubert.