Premis Extraordinaris

Premi extraordinari de 5.000 €, ofert pel tenor Plácido Domingo, al millor cantant espanyol. 

Premi extraordinari “Mercedes Viñas” de 4.000 €, ofert per la Sra. Teresa Vilardell, a manera de borsa d’estudis a un jove cantant. 

Premi extraordinari de 2.000 €, ofert per l’Ajuntament de Moià (lloc de naixement del tenor Viñas), al millor cantant català. El guanyador serà inclòs en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya.

Premi extraordinari, ofert pel Teatro Real de Madrid, consistent en un contracte per a un concert dels quatre primers guardonats a la 52 edició del Concurs Francesc Viñas (Veg. Art. 15 del Reglament). 

Premi extraordinari, ofert pel Festival Castell de Peralada, a dos guanyadors d’un Premi Oficial, a manera d’un contracte a l’edició 2015 del Festival. 

Premi extraordinari, ofert per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i la seva Presidenta, la soprano Mirna Lacambra, a manera de contracte a un guanyador d’un Premi Oficial. 

Premi extraordinari, ofert per la Sra. Leonor Gago, directora de Concerlírica Ópera Internacional, a manera de contracte per a actuar amb la seva companyia en la propera temporada. Premi reservat a un finalista. 

Premi extraordinari, ofert per l'Accademia Musicale Chigiana de Siena, a manera de borsa d'estudis, per als Cursos Internacionals d'Estiu, a un jove cantant. 

Premi extraordinari, ofert pel pianista Dalton Baldwin, a manera de borsa d’estudis, pel Curs d’Intepretació de Cant de l’Acadèmia Internacional d’Estiu de Niça, a un jove cantant. 

Premi extraordinari, ofert per l’European Opera Centre a un cantant europeu, a manera de borsa per un valor de fins a 3000 € per a participar als projectes del centre. Premi reservat a un finalista.