Cicle concerts Victoria de los Angeles del 9 al 14 de desembre. Condicions especials per abonats

Nou festival de lied en homenatge a Victoria de los Ángeles

Neix el “LIFE Victoria – Barcelona”

Impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles, el certamen dedicat al gènere del lied, ret homenatge a la soprano barcelonina.

El LIFE Victoria - Barcelona tindrà lloc del 9 al 14 de desembre del 2013, en diferents espais emblemàtics de la ciutat com la Pedrera, la Capella de Santa Àgata o l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i consta dels LIFE Concerts, amb artistes de rellevància internacional com Ofèlia Sala, Helmut Deutsch, Ruth Ziesak o Ángeles Blancas, la LIFE Akademie amb activitats formatives paral·leles com les masterclasses d'Ulrich Eisenlohr i diverses conferències-debats, i el LIFE New Generation Program, dedicat a joves intèrprets de gran qualitat i en el qual es bequen 3 duos als quals s'ofereix, entre altres coses, assistir a les masterclasses de forma gratuïta i l'oportunitat de compartir escenari amb solistes consolidats amb la realització d'un concert d'uns 20 minuts a manera de teloner, just abans d'un dels artistes principals del cicle LIFE Concerts.

Innovació, noves tecnologies i transversalitat

Amb una visió de transversalitat entre les arts, el cartell del LIFE Victòria - Barcelona d'enguany està inspirat en una obra de Rocco Incardona. Altres apostes del festival són la Fila Twitter (#lifevictoria), un espai reservat durant els esdeveniments per twitters i blocaires, o el LIFE TV, que té prevista la retransmissió en streaming d'algun dels actes. L'accés del públic general a les activitats de la LIFE Akademie serà gratuït.

15% Descompte per a Abonats del Liceu

Els abonats de la Temporada de Gran Teatre del Liceu tindran un descompte del 15% en el valor de les entrades en l'adquisició d'entrades per telèfon a través del número:

93 5879538

L'import de les mateixes representa una aportació que es realitza a la Fundació Victòria de los Ángeles que dóna dret a assistir als LIFE Concerts i a més a més es podrà sol·licitar el corresponent certificat de desgravació fiscal per recuperar el 25% de l'import en la declaració de l'IRPF del 2013.

“Viu el LIFE, live the EXPERIENCE”

Més informació:

www.lifevictoria.com