Notícies

Amics del Liceu celebra els European Opera Days amb recitals a l'aire lliure

Barcelona, 2 de maig de 2015. Els propers 6, 7 i 8 de maig de 2016 tindran lloc els European Opera Days (Jornades Europees de l’Òpera). Per celebrar-ho, l’Associació Amics del Liceu –amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu, el Conservatori Superior de Música del Liceu i el Concurs Internacional de Música Maria Canals– organitza, per primer cop, un seguit de recitals lírics a diferents espais de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de difondre i apropar l’òpera als ciutadans.

Els concerts es faran en diferents espais públics de la capital catalana amb la participació d’alumnes del Conservatori Superior de Música del Liceu.

  • De 10 a 13 h. Veu i piano. Lloc: porxos del Gran Teatre del Liceu
  • De 10 a 11 h. Veu i guitarra. Lloc: TRAM Barcelona (dins del TramBaix sortida Francesc Macià)
  • De 12 a 13 h. Veu i arpa. Lloc: jardins del Palau Robert
  • De 12:30 a 14 h. Veu i piano. Lloc: Plaça de Mar, davant la platja de Sant Sebastià

Aquesta iniciativa forma part de la campanya de recaptació anual de fons que Amics del Liceu ha iniciat d’acord amb el Liceu i que aquest any està centrada en donar suport al projecte Liceu a la Fresca, el proper 8 de juliol.

Durant el recital als porxos del Liceu, aquells que vulguin conèixer i col·laborar amb l’Associació, disposaran d’un taulell informatiu on s’explicaran les activitats de l’entitat i s’oferiran descomptes especials pels nous Amics.