Notícies

Amics del Liceu inicia nova col·laboració amb el Teatre

Ramon Bassas i Jaume Graell, president i vicepresident d'Amics del Liceu respectivament, amb Roger Guasch (centre) director general del Liceu.

Barcelona, 30 de març 2016. Seguint el model d’altres associacions d’òpera europees i internacionals, Amics del Liceu inicia una nova etapa que, entre d’altres aspectes, inclou una campanya anual de captació de fons entre els seus 1.200 associats, que enguany col·laboraran en el projecte Liceu a la fresca.

D’aquesta manera Amics del Liceu es converteix en patrocinador de l’activitat artística del Teatre i, a través d’un nou conveni, no només renova l’acord ja efectiu des del 2005 sinó que inicia una nova línia de col·laboració –des d’una dimensió econòmica– per tal d’incentivar les donacions entre el públic melòman de tot el territori. L’objectiu: ajudar a finançar, cada temporada, un projecte concret del Liceu, acordat entre ambdues entitats.

 

Així, l’Associació sense ànim de lucre creada ja fa 28 anys amb l’objectiu de reunir els amants de l’òpera i fomentar la difusió de l’activitat del Teatre arreu, s’ha compromès a impulsar aquest any una campanya de captació de fons per donar suport a la iniciativa del Teatre d’arribar al territori a través del projecte Liceu a la fresca, una vetllada que pretén apropar l’òpera a tots els municipis de Catalunya.

Amb aquest canvi de model, Amics del Liceu s’emmiralla amb altres associacions d’amics de teatres d’òpera a nivell europeu i internacional, la tasca essencial de les quals és donar suport econòmic a l’activitat de les seves institucions. Un model de col·laboració que ha demostrat ser tot un èxit entre les principals institucions culturals d’arreu del món.

Un moment de la presentació del nou conveni d'Amics del Liceu amb el Gran Teatre.