Notícies

Barcelona Obertura es dóna a conèixer a Europa

Barcelona, 15 d'abril 2016. Periodistes d’arreu d’Europa especialitzats en òpera i música clàssica coneixen de primera mà el projecte Barcelona Obertura aquest cap de setmana en una trobada que té lloc al Liceu i que els permet descobrir la programació dels equipaments culturals que en formen part: Liceu, L’Auditori, Palau de la Música i Ibercamera.

El Gran Teatre dóna a conèixer d’aquesta manera la seva activitat artística arreu del món. Són periodistes dels principals mitjans especialitzats d’Alemanya, Itàlia i França els qui, a més a més, han tingut l’oportunitat d’assistir a una funció de Serse i Simon Boccanegra, així com descobrir el funcionament de la casa amb una visita tècnica a l’escenari organitzada pel propi Liceu.

Actualment, el públic estranger suposa el 15% dels assistents a les òperes i concerts del Gran Teatre del Liceu i és per això que, per tal d’augmentar aquest percentatge a llarg termini, la primera fase de la campanya està adreçada al mercat europeu.

El projecte Barcelona Obertura. Classic & Lyric es va posar en marxa el passat mes de juny, dissenyat per Roger Guasch i Joan Oller, director del Palau de la Música, amb l’objectiu d’oferir una programació musical que atregui a aficionats de la música de tots els països.