Notícies

'Carmen' irromp a La Rambla davant del Liceu

Un moment de l'acció de 'Carmen'.

10 d’abril de 2015. Membres del Cor del Gran Teatre i d'altres formacions musicals, amb la col·laboració de l’Orquestra Simfònica, van preparar una acció al carrer per promocionar l’estrena de l’òpera de Bizet el proper 17 d’abril.

Les conegudes melodies de Carmen van ser el fil conductor de l’acció que va sorprendre divendres al vespre als vianants de La Rambla quan membres del Cor i cantants d'altres formacions van interpretar a peu de carrer i al balcó del Cercle del Liceu a la façana del Teatre, la famosa havanera i la cançó del Toreador amb la música que prèviament havia enregistrat per a l’ocasió l’Orquestra Simfònica.

Marta Polo va cantar el rol de Carmen i Dimitar Darlev va ser l'Escamillo d'aquesta acció especial, que va aplegar centenars de persones davant del Gran Teatre, sumant-se als cors i llençant dos-cents clavells vermells que es van repartir.

Carmen, dirigida per Calixto Bieito, torna al Gran Teatre del Liceu, amb sis úniques funcions entre el 17 d’abril i el 2 de maig. Es tracta d’una de les coproduccions del Liceu de més d’èxit, que ha estat ja vista per més de 500.000 persones arreu de 16 ciutats de tot el món. El muntatge és una coproducció del Liceu, amb el Teatro Massimo de Palerm, Teatro Regio de Torí i La Fenice de Venècia.