Notícies

El Cor de Liceu participa en La Marató de TV3

12/12/2014. El Cor del Liceu actuarà en directe diumenge amb la cantant canària Rosana a La Marató de TV3, dirigit per Peter Burian. També hi participen en la gala solidària que retransmetrà TV3 el dia 14 de desembre, Swingmaniacs, Pep Sala, Andrea Motis i Joan Chamorro, Santi Serratosa, Dani Jiménez, Projecte Mut, la família Super3, Antonio Orozco, el ballarí Omar Iglesias, l’humor APM de Peyu, Manolo García, Abraham Mateo, Joan Dausà, Lexu's, Lídia Guevara, Victòria Riba, Alexandra Stan, entre d’altres.

Un any més, un total de 2.400 persones col·laboren en La Marató de TV3 com a voluntaris. Organitzats entre les 4 seus telefòniques, els voluntaris de La Marató atendran desenes de milers de trucades de persones que amb els seus donatius faran créixer el marcador del programa.

Les malalties del cor

Les malalties del cor centraran la nova edició de La Marató de TV3. El plató del programa acollirà 15 hores d’emissió en directe que combinaran divulgació científica, sensibilització i entreteniment amb un doble objectiu: donar a conèixer un conjunt de malalties que causen la mort d’una de cada quatre persones a Catalunya i recaptar fons per impulsar la seva recerca.

Aquest tipus de malalties poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes.

Una manifestació de solidaritat

El 14 de desembre, quatre grans espais es convertiran en les seus telefòniques de La Marató de TV3, els centres d’operació on es desplega la maquinària que fa possible que els donatius dels ciutadans a través del 905 11 50 50 arribin al marcador. La Fira de Barcelona, el Palau de Congressos de Girona, la Universitat de Lleida i el Port de Tarragona acolliran més d’un miler de línies telefòniques que canalitzaran tot aquest moviment solidari.

La complexa operativa d'aquests centres es farà possible gràcies al suport de les entitats i empreses col·laboradores habituals de La Marató i dels 2.400 voluntaris que hi participaran, coordinats pel Departament de Benestar Social i Família. També s’hi sumarà el suport d’un centenar d’empreses catalanes que subministraran gratuïtament productes i serveis per fer possible el cost zero d’aquest desplegament.