Notícies

El Liceu acosta l’òpera al col·lectiu de docents i professionals de l’educació

Josefina Cambra, degana del Col·legi, i Roger Guasch, director general del Liceu.

Barcelona, 3 de novembre de 2015. El Gran Teatre del Liceu i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya signen un conveni de col·laboració amb la finalitat de promoure el coneixement i l’afició a la música en general i a l’òpera en particular entre els més de 10.000 col·legiats arreu del territori.

L’acord s’adreça als col·legiats, tots ells professionals de l’educació i llicenciats per mitjans diversos, i inclou una sèrie d’activitats de caràcter divulgatiu i introductori al món de l’òpera, especialment conferències, relacionades amb el programa de la temporada del Liceu.

Amb l’òpera Benvenuto Cellini de Berlioz s’inicia el primer cicle de conferències, la primera a càrrec del divulgador musical Pol Avinyó. Li seguiran xerrades sobre Lucia de Lammermoor, els Otello de Verdi i Rossini, El capvespre dels déus i I Capuleti e i Montecchi.

A més a més, els col·legiats també podran beneficiar-se de preus promocionals i condicions especials per als espectacles i actes organitzats pel Liceu. A la foto, Josefina Cambra, degana del Col·legi, i Roger Guasch, director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu