Notícies

El Liceu acull 'Catalunya aixeca el teló', la gala amb totes les novetats de la temporada teatral

Barcelona, 7 de setembre. Els teatres públics i privats s’uneixen en aquest acte que va tenir lloc al Liceu el passat dilluns 7 de setembre emès per TV3. Membres del Cor van interpretar un fragment de La Bohème en una nit dedicada a l’amor.

La 14a gala Catalunya aixeca el teló, enguany dirigida per Elisenda Roca i presentada per Clara Segura i Bruno Oro, va oferir als espectadors un tast de tots aquells espectacles que veurem als escenaris catalans al llarg de la temporada 2014/15, també del Gran Teatre del Liceu.

Amb l’amor com a fil conductor de la cerimònia, membres del Cor del Liceu van presentar La bohème, de Puccini, i van interpretar en directe “O soave fanciulla”, amb la soprano Raquel Lucena i el tenor José Luis Moreno com a solistes, acompanyats de Véronique Werklé al piano.

Tota la professió teatral assisteix a aquest esdeveniment que ja és una tradició de l’inici del curs de les arts escèniques i que organitza ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya), els Teatres Públics de Barcelona i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Segons xifres d'ADETCA, la temporada teatral 2014/15 a Barcelona va tancar amb un total de 2.44 milions d'espectadors, els que suposa un lleuger increment de l'1,26% respecte el curs passat. El Gran Teatre del Liceu és el segon teatre del rànquing de sales barcelonines amb 206.615 espectadors totals. El repte marcat pels teatres és aconseguir els 3 milions d'espectadors als que es va arribar abans de la crisi.