Notícies

El Liceu amplia el seu horari de visites

 

El Gran Teatre del Liceu acaba d'ampliar el seu horari de visites. Hi ha dues visites guiades (a les 9:30 i les 10:30 h) i, a partir de les 11:30 i fins dues hores abans de començar la funció, també s’ofereixen visites exprés cada mitja hora, amb una duració de 20 minuts. L’oferta es completa amb les visites premium al rere-escenari i les visites escolars.

Aquests canvis són fruït de la posada en marxa d’una nova àrea de negoci especialitzada en l’explotació comercial de visites turístiques i culturals al Teatre i la seva promoció. La intenció és tancar acords amb operadors de viatges internacionals que atreguin visitants de forma massiva i que permetin incrementar el volum d’ingressos per aquest capítol.

A banda, s’està treballant en l’ampliació de modalitats de visita i en la producció d’audio-guies en 7 idiomes per a les visites exprés. Està previst que aquest nou servei es posi en marxa el proper mes de setembre.

Segons la modalitat escollida es poden visitar els espais més emblemàtics del Teatre: el Vestíbul, la Sala Gran, el Saló del Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu. Les visites compten amb la col·laboració d'Amics del Liceu.

Modalitats

Visita guiada

Inclou la visita al Vestíbul, la Sala de Concerts, el Saló dels Miralls i el Cercle del Liceu, que acull una de les millors col·leccions modernistes de Catalunya. 

Durada: 50 minuts.

Horari: de dilluns a divendres. A les 9,30 i a les 10,30 h.

Visita exprés

Ofereix la possibilitat de visitar els espais més representatius: Vestíbul, Sala de Concerts, Saló dels Miralls i Foyer.

Durada: 20 minuts

Horari: De dilluns a diumenge (veure calendari

Visita premium al rere-escenari

Per conèixer les àrees privades del Teatre acompanyat per un guia especialitzat. La visita inclou també camerinos,  sales d’ assaig, entre d’altres espais, depenent de l’activitat del teatre el dia que es realitza la visita.

Horari: visites concertades per a grups, en dates i hores determinades.

Visites escolars

Un recorregut pels espais públics del Liceu, des d'un punt de vista històric i artístic, adaptat al grup, segons les edats, des de primària a secundària.

Podeu consultar els preus fent clic aquí.