Notícies

El Liceu coneixerà de primera mà l'opinió dels espectadors

Barcelona, 26 de març 2016. A partir d’aquesta setmana el Liceu habilita un nou sistema digital d’enquestes que permetrà als espectadors valorar la seva experiència en sortir de la funció. Els dispositius, de l’empresa Happy Click i finançats per la Caixa d’Enginyers, estan repartits a set punts estratègics del Teatre.

Aquest nou projecte permetrà al Liceu conèixer de primera mà i de forma instantània l’opinió del públic en relació a la seva experiència al Teatre. A través d’unes breus enquestes, es valoraran qüestions com la satisfacció dels títols programats, el grau de recomanació d’aquests títols, els serveis del teatre, l’atenció rebuda i els hàbits dels espectadors.

Els resultats d’aquestes enquestes permetran al Liceu conèixer millor al seu públic i seguir avançant en la millora continuada del servei ofert.

D’aquesta manera el Liceu es posiciona al costat d’altres equipaments que també compten amb el servei de Happy Click, com l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el Museu Olímpic, el Palau Robert, el Monestir de Pedralbes i la Fundació Pau Casals.