Notícies

El Liceu es tenyeix de blau pel Dia Mundial de la Conscienciació de l’Autisme

2 de abril 2015. Per iniciativa de l’Associació Aprenem el Gran Teatre del Liceu s’adhereix un any més a la participació del dia Mundial per la Conscienciació de l’Autisme amb la il·luminació de color blaude la façana del Teatre. 

Els edificis i monuments que es “connecten al blau” són la Basílica de la Sagrada Família, la Façana de l’Ajuntament de Barcelona, el Sant Jordi de la Façana del Palau de la Generalitat, CaixaFòrum, CosmoCaixa, CC Les Arenes, Hotel W Barcelona, Gran Teatre del Liceu, MACBA, Font Ornamental Can Fabra, El Molino, El Palauet, Arc de Triomf, Fundació Suñol, Pedrables Centre, Poble Espanyol, TNC, Torre AGBAR, Muralla Museu Marítim, Palau Macaya de l'Obra Social de "la Caixa", Font Ornamental Manuel de Falla de Canyelles, Hotel Condes de Barcelona, Hotel España, Palau de la Virreina, Tres Creus del Parc Güell, Torre del Baró, Casa Batlló, Fundació Godia, Teatre Lliure, RCD Espanyol de Barcelona–Power8 Stadium, Crowne Plaza Barcelona-Fira Center i l’Hotel Claris. Es sumen també a la iniciativa, CC Ànec Blau de Castelldefels, Ajuntament de Mataró i l’ edifici Xifré a Arenys de Mar.

La il·luminació d’aquests edificis forma part de tot un programa d’activitats solidàries que durant el mes d’abril tindran lloc a Barcelona sota el lema Connecta’t al Blau.

L’Autisme és un trastorn neurològic que afecta la percepció i el processament cerebral de la informació. Es presenta amb una prevalença d'1 de cada 150 naixements. L'Associació Aprenem per a la Inclusió de les Persones amb Autisme neix l'any 2006 gràcies a la iniciativa d'un grup de famílies amb l'objectiu de defensar els drets dels seus fills a rebre una atenció adequada a la seva especificitat.

L’acció d’il·luminar edificis de color blau es realitza a nivell mundial i a Barcelona forma part d’un programa d’activitats solidàries que podeu consultar a www.connectatalblau.org