Notícies

El Liceu expressa el seu condol per la mort dels cantants Oleg Bryjak i Maria Radner

Oleg Bryjak (Balmer&Dixon Management) i Maria Radner (Marius Rittmeyer).

25 de març 2015. El Gran Teatre del Liceu vol expressar el seu condol per la mort dels cantants Oleg Bryjak i Maria Radner, a més del marit d’aquesta i el seu nadó, en l’accident de l’avió que feia la ruta Barcelona-Düsseldorf. Ambdós havien actuat al Liceu a l’òpera Siegfried, per darrer cop el passat 21 de març.

El baríton Oleg Bryjak, que interpretava el paper d’Alberich, tornava a la ciutat alemanya, on residia i formava part de l’ensemble de l’Òpera de Düsseldorf/Duisburg. La contralt Maria Radner, Erda a l’esmentada producció i que debutava al Liceu, retornava a casa acompanyada del seu marit i nadó.

Com a senyal de condol, els treballadors del Liceu s'han concentrat davant de la façana de La Rambla, on les banderes onejaven a mitja asta, per guardar dos minuts de silenci en record de totes les víctimes. L'acte ha comptat amb la presència del president del Patronat, Joaquim Molins; del director general, Roger Guasch i la directora artística, Christina Scheppelmann. També han assistit Llucià Homs, director de Promoció dels Sectors Culturals de l’ICUB i Jordi Sellas, director general de l’ICEC.

Roger Guasch destaca el xoc emocional que ha suposat per al personal, “especialment per a l’equip artístic i de producció que ha conviscut amb els dos cantants durant els gairebé dos mesos que han durat els preparatius de Siegfried”.

 

 

La plantilla del Liceu guarda dos minuts de silenci en record de les víctimes de l'accident de Germanwings.