Notícies

El Petit Liceu debuta a la Festa dels Súpers

Barcelona, 14 d'octubre 2015. Per primer cop el Petit Liceu visitarà aquest cap de setmana la festa del Club Super 3, l’esdeveniment infantil més gran d’Europa que té lloc a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Els dies 17 i 18 d’octubre els súpers es podran apropar a l’estand del Gran Teatre i gaudir a l’escenari principal d’un fragment d’Els músics de Bremen.

Des del Liceu acostarem l’òpera als més menuts amb un estand propi que recrearà un teatrí on nens i nenes podran disfressar-se i fer-se una fotografia caracteritzats o amb els personatges del Petit Liceu que els acompanyaran, com el Sr. Liceu d’Aria Kadabra o el Papageno i la Papagena de La petita flauta màgica.

Els pares i familiars dels nens podran compartir a les xarxes socials del Liceu (Facebook, Twitter i Instagram) aquestes imatges amb l’etiqueta #PetitLiceuSuper3 i entrar així en el sorteig de 50 xecs regals valorats en 26€ per venir a veure qualsevol espectacle de la temporada al Liceu.

A més a més, els quatre animals protagonistes d’Els músics de Bremen, la vistosa producció d’El Petit Liceu amb el Centre de Titelles de Lleida, oferiran un número musical de l’espectacle a l’escenari principal del recinte.

La participació del Petit Liceu a la Festa dels Súpers és possible gràcies a la col·laboració de Cofidís.