Notícies

Johnny Hallyday, Paul Anka i Sopa de Cabra, al Suite Festival del Liceu

Barcelona, 4 de novembre de 2015. Avui s'han presentat els 8 primers concerts de la segona edició del Suite Festival al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La presentació ha anat a càrrec de Juli Guiu, president de la promotora Ediciones Musicales Clipper's i director del Festival: "És un orgull per a Clipper' s poder realitzar un festival a Barcelona i en un marc incomparable i únic a nivell mundial com el Gran Teatre del Liceu. Estem molt contents de poder portar espectacles únics o per primera vegada tant al Liceu com al país i estic molt agraït a totes les parts que el fan possible: patrocinadors, sponsors i col·laboradors així com a la direcció i treballadors del Liceu".

Roger Guasch, director del Gran Teatre del Liceu ha declarat que el "Suite Festival és una de les apostes del Liceu per apropar diferents públics al Teatre, per fer-lo més social. El Festival ens ajuda a trencar barreres i que nou públic vingui i conegui el Liceu, la nostra activitat pel que fa a s'opera i lírica. Un exemple d'això és l'encreuament de públics que podem fer del concert de l'any passat amb Kraftwerk, que segons la nostra directora artística Christina Sheppelmann és un públic objectiu per poder-los oferir l'òpera Quartett la següent temporada amb el director Alex Oller. Suite Festival és una aposta ferma de futur del Liceu i l'èxit de la primera edició ho reafirma".

El Suite-Festival neix i es consolida en la seva 2a edició amb vocació de reunir als millors artistes locals, nacionals i internacionals dins d'una programació estable i de qualitat, en un ambient íntim i proper i dins d'un dels recintes més emblemàtics i símbol cultural de la ciutat de Barcelona. Durant la presentació s'ha revelat el cartell d'artistes que a partir del 17 de gener fins al 18 de maig durant 12 jornades acostarà al Gran Teatre del Liceu a tot tipus de públic, complint així amb l'objectiu que aquest sigui el "Liceu de Tots".

La inauguració del Suite Festival el dia 17 de gener anirà a càrrec del mític grup català Sopa de Cabra que després de 15 anys s'han unit per enregistrar el seu nou àlbum Cercles, el qual presentaran per primera i única vegada a Barcelona dins d'aquest incomparable escenari que ofereix el Gran Teatre del Liceu. Paul Anka cantant i compositor canadenc és una altra de les cites ineludibles que ens proposa la segona edició del Suite Festival. Johnny Halladay amb més de 110 milions de discos venuts i considerat com el pare del "Rock'n'Roll" i del "Twist Francès" serà una altra de les cites obligades del Festival, a més de tractar-se de l'única actuació de la seva carrera a Espanya.

Emir Kusturica acompanyat del seu grup The No Smoking Orchestra reviurà els moments més màgics de la seva filmografia en aquest únic concert previst fins a la data en el territori espanyol. Julieta Venegas i Manuel Carrasco dos cantautors que se sumen a aquest cartell presentant nou treball. El multipremiat amb diversos Grammy i nominat a diversos globus d'Or Chris Cornell ens presentarà el seu Higher Truth, la primera actuació a Espanya d'aquesta gira. Un treball 100% seu sense influències de ningú més i el dominicà Michael camilo, serà l'encarregat de luxe de posar punt i final a aquesta segona edició del Suite Festival.

Durant els propers dies es donaran a conèixer noves dates i nous concerts.

Entrades ja a la venda aquí.

Un moment de la presentació del Suite Festival. (Foto: Paco Amate)