Notícies

La nord-americana J’nai Bridges guanya el 53 Concurs Tenor Viñas

J’nai Bridges (Foto: A. Bofill)

Barcelona, 22 de gener 2016. La nord-americana J’nai Bridges ha guanyat el Primer Gran Premi del 53 Concurs Tenor Viñas, que va celebrar la Prova Final el passat 23 de gener al Gran Teatre del Liceu. El jurat va entregar els dos Segons Premis a la soprano italiana Selene Zanetti i a la mezzo-soprano russa Yulia Mennibaeva. La espanyola Sara Blanch i el coreà Kihun Yoon, van recollir respectivament el Quart i Cinquè premi del certamen. També dins dels Premis Oficials el baix Yurii Vlasov (Rússia) es va endur el Sisè Premi.

El Jurat Internacional del 53è Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas el formen la Sra. Christina Scheppelmann, Sr. Boris Anifantakis, Sra. Teresa Berganza, Sr. Simon Estes, Sr. Toni Gradsack, Sra. Makvala Kasrashvili, Sr. Peter Katona, Sra. Sophie de Lint, Sr. Joan Matabosch, Sra. Lenore Rosenberg y Sr. Ilias Tzempetonidis

El Concurs Tenor Viñas, que en aquesta edició ha comptat amb 568 cantants de 60 països, concedeix un total de 103.000 euros repartits entre tots els premis, així com també contractes i borses d’estudi als guanyadors.

Podeu consultar aquí el veredicte complet del jurat.

Sara Blanch (Foto: A. Bofill)
Yulia Mennibaeva i Selene Zanetti (Foto: A. Bofill)