Notícies

Les guanyadores del concurs de Maria Stuarda brinden amb DiDonato i Camarena

11/01/2015. Les guanyadores del concurs al voltant de Maria Stuarda que el Gran Teatre del Liceu va organitzar a través de les seves xarxes socials van gaudir el passat dissabte del seu premi, consistent en quatre invitacions per veure la darrera funció de l’òpera de Donizetti, un sopar per a quatre persones al Foyer durant l’entreacte i brindar amb Joyce DiDonato  i Javier Camarena als camerinos al final de la vetllada.

Natàlia Sánchez i Janice Marchal, estudiants de batxillerat de Barcelona, van resultar guanyadores després de compartir a la pàgina Facebook del Gran Teatre del Liceu un vídeo enregistrat per elles mateixes i  interpretant el famós passatge "Figlia impura di Bolena”, tal i com indicaven les bases de participació. L’originalitat en l’edició de la peça i la divertida manera en com està interpretada l’escena les van fer mereixedores del premi.

Ja sigui a través de la pàgina a Facebook, del perfil a Instagram o del compte oficial a Twitter del Liceu,  fomentem sempre la participació dels nostres seguidors amb diversos tipus de concursos que premien la seva interacció i fidelitat.

Veure el vídeo guanyador aquí.