L’Orquestra i el Cor del Liceu omplen l'Avinguda de la Catedral en un concert multitudinari

Barcelona, 24 de setembre del 2014

L’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu han omplert aquesta tarda de gom a gom l’Avinguda de la Catedral de Barcelona en un concert multitudinari ofert en agraïment a la ciutadania, i que forma part dels actes commemoratius dels 15è aniversari de la reobertura del Liceu després de l’incendi.

Davant un públic heterogeni de totes les edats i condicions, el programa ha inclòs peces tan conegudes com el Va pensiero de Nabucco, Patria oppressa de Macbeth, el Cor de matadors de La traviata, el Cor de gitanos d’Il Trovatore i les Danses simfòniques de West Side Story, entre d’altres, sota la batuta de Josep Pons, director musical del Liceu, i Peter Burian, director del Cor. 

Amb aquest concert, de prop d’hora i mitja de durada i presentat per David Escamilla, el Liceu ha volgut trepitjar el carrer i acostar-se a la societat, amb la voluntat de convertir-se en futurs anys en un concert de benvinguda de la temporada cultural a Barcelona.

Sota el lema “Tots som Liceu”, els actes de 15 aniversari estan pensats com una mostra d’agraïment a la ciutat de Barcelona, a Ciutat Vella, a la societat en general, als mecenes, i també a les administracions públiques, la Societat del Liceu, els abonats i el públic en general. Sense la complicitat de tots ells no hauria estat possible reinaugurar el Teatre ara fa 15 anys.