Nou guardó al Liceu per la gestió Mediambiental

El Liceu obté un nou guardó per la seva gestió Mediambiental.

El Gran Teatre del Liceu ha obtingut recentment un nou reconeixement a la seva tasca en la gestió mediambiental. Es tracta d’una Menció d’Honor en els  Premios Nacionales de Energía que atorga la Asociación Española de Agencias de Gestión de Energía (EnerAgen). En aquesta ocasió, el guardó ha estat pel Pla d’Acció del Liceu en matèria d’estalvi i eficiència energètica.

El Pla d’Acció del Liceu ha estat valorat en aquests premis perquè les diverses associacions i entitats de cada Comunitat Autònoma han escollit i presentat les millors candidatures del seu àmbit. En aquesta ocasió, l'Institut Català d’Energia ( ICAEN) depenent de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va escollir el Liceu pel seu Pla d’Acció.

La Asociación de Agencias Españolas de Gestión de la Energía (EnerAgen), es va constituir l'any 2003 com a associació d'àmbit nacional sense ànim de lucre i està integrada per Agències de Gestió de l'Energia d'àmbit municipal, supramunicipal, autonòmic o estatal. La seva finalitat principal és la de promoure i enfortir el paper de les agències d'energia a qualsevol nivell, de manera especial a Espanya i la Unió Europea, respectant l'àmbit competencial de cadascuna d'elles, aconseguint així la promoció de l'ús racional de l'energia, l'eficiència energètica i la diversificació de fonts d'energia, fonamentalment les renovables.

EnerAgen, a través de la seva Junta Directiva convoca anualment, en l'àmbit de les seves competències, els Premis EnerAgen com una activitat encaminada a facilitar a les seves agències associades l'assoliment dels seus fins particulars i, en tot cas, a fomentar la utilització de les Energies renovables així com l'Ús Racional de l'Energia i l'Eficiència Energètica en tot el territori nacional.

Més informació

Menció d'honor