Notícies

Suite Festival posa punt i final a un segon any d'èxit al Liceu

Julieta Venegas (Foto: Suite Festival)

Barcelona, 19 de maig 2016. El Gran Teatre del Liceu serà l'escenari perfecte perquè aquesta nit Manuel Carrasco repeteixi per tercera vegada, desplegui la màgia del seu pop elegant i d'aquesta manera posar punt i final a la segona edició del BCN Music Experience.

Suite Festival va pujar el teló el 17 de gener amb el concert de Sopa de Cabra i al llarg de cinc mesos han desfilat pel Gran Teatre Jonhy Hallyday, Antonio Orozco, Emir Kusturika, Julieta Venegas, Manuel Carrasco, Chris Cornell i Michel Camilo.

En conjunt, el Festival organitzat per la promotora Clipper's Live en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, ha programat un cartell de 10 concerts, amb una assistència total de 16.725 espectadors. Aquesta xifra suposa batre totes les expectatives previstes. El percentatge d’assistència correspon a un 86,53% del total de l’aforament.

El públic va exhaurir de manera anticipada les entrades dels concerts de Sopa de Cabra, Antonio Orozco, Chris Cornell i les tres nits de Manuel Carrasco. El director general del Liceu, Roger Guasch, ha afirmat que "el Liceu valora molt positivament la col·laboració amb Clipper's per segon any consecutiu amb el Suite Festival, que ha esdevingut una pilar bàsic per apropar el Liceu a una part de la ciutadania que d’entrada no hauria creuat les nostres portes. Veure la reacció de les persones quan entren al Teatre per primera vegada, ens fa veure que no ens hem equivocat integrant dins de la programació un festival referent en música moderna. El Suite no és un fet aïllat, aquest any es consolida com una activitat bàsica per la recerca de nous públics i per obrir el Liceu a altres manifestacions artístiques, una necessitat real pel sector operístic i per la institució".

El president de Clipper's i director del Festival, Juli Guiu, ha remarcat que “és un orgull per Clipper's poder organitzar i dirigir una nova edició del festival a Barcelona i en un marc tant important i incomparable com és el cas del Liceu. Estem molt contents dels resultats i agraïm especialment a la direcció i a tot l'equip del Gran Teatre del Liceu així com la fundació bancària La Caixa i la resta de patrocinadors, per que sense ells aquest festival no seria possible. Ja estem treballant per la tercera edició amb moltes ganes, que presentarem a la tardor".

Johnny Hallyday (Foto: Suite Festival)