Notícies

Turisme de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la promoció turística i cultural

Jordi William Carnes, director general de Turisme Barcelona, i Roger Guasch, director general del Gran Teatre del Liceu.

24 d’abril de 2015. El consorci de Turisme de Barcelona i la Fundació del Gran Teatre del Liceu han signat un conveni de col·laboració pel qual ambdues institucions es comprometen a informar els ciutadans i visitants sobre les activitats turístiques i culturals a Barcelona, especialment sobre la programació artística del Liceu. Aquest acord es subscriu mitjançant una cessió d’espai dins de les instal·lacions del Teatre per situar-hi un punt d’informació i venda de productes turístics i culturals de la ciutat de Barcelona. Concretament aquest espai es situa a l’oficina de visites. 

El conveni es va signar el passat 21 d’abril en un acte informal on Jordi William Carnes, director general de Turisme Barcelona, i Roger Guasch, director general del Gran Teatre del Liceu van firmar el contracte a les instal·lacions del Teatre. Aquest acord tindrà una vigència d’un any amb pròrrogues per períodes anuals fins a un màxim de 5 anys. Amb aquesta nova col·laboració, el Gran Teatre del Liceu i Turisme de Barcelona -un consorci participat per l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Barcelona i la Fundació per a la Promoció de Barcelona- aposten per facilitar l’accés al programa d’activitats de la ciutat, aconseguint així un apropament per incentivar el consum cultural i turístic de Barcelona.