Notícies

Woody Allen obrirà la programació del Suite Festival amb la participació del Liceu

Woody Allen oferirà un repertori centrat en temes de jazz internacional, alguns d'ells vinculats a les seves pel·lícules.

Woody Allen oferirà el 31 de desembre el primer dels concerts del Suite Festival, que tindran lloc al Teatre a partir d’aquest dia i fins al maig de 2015. El Festival, en el qual col·labora estretament el Liceu, acollirà artistes nacionals i internacionals de primera línia com Van Morrison, Els Amics de les Arts, Bob Geldof, Luz Casal, Ara Malikian, Gregory Porter o Antonio Orozco, i vol esdevenir un certamen de referència a Catalunya, impulsant grans produccions musicals en un format més proper i íntim, en un escenari mític, com és el Gran Teatre del Liceu. Els preus de les entrades van des dels 15 als 190 euros.

Els organitzadors han confirmat 8 dels 11 músics que hi participaran, el primer d’ells, la Nit de Cap d’Any, anirà a càrrec Woody Allen, acompanyat de la The New Orleans Jazz Band. Després de l’actuació del cineasta i músic novaiorquès, l’organització també ofereix la possibilitat de fer una reserva per sopar i celebrar la revetlla al Foyer del Liceu, amb una capacitat per a 300 persones.

El Liceu de tots

La col·laboració del Liceu en el Festival respon a un dels objectius plantejats al pla estratègic d’obrir-se a nous públics, per donar resposta a inquietuds culturals fora de la programació operística i de dansa habitual del Liceu, tot recuperant l’esperit del 1994. Segons el director general del Liceu, es tracta d’apostar per un festival de música contemporània de qualitat compatible amb la programació habitual per apropar-se a nous públics. 

Més informació