Notícies

Prop de 10.000 persones visiten el Liceu durant la Jornada de Portes Obertes

 

Barcelona, 19 de maig de 2014 

Un total de 9.954 persones van assistir ahir a la Jornada de Portes Obertes del Liceu. El públic va poder passejar pels espais més emblemàtics del Teatre, com la Sala, el Saló dels Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu, des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda. Durant la Jornada de Portes obertes, tots aquells que s’han apropat al Teatre ha pogut gaudir, a més, de les àries i fragments d’òpera que han interpretat els alumnes del Conservatori del Liceu, acompanyats pels seus professors, durant vuit hores sense interrupció.

Un cop finalitzada la Jornada de Portes Obertes, es va celebrar una conferència al Foyer, a càrrec de Sebastià Roig, sota el títol “Tolkien i Wagner. Els Senyors dels Anells” i es va projectar l’òpera L’or del Rin

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al suport de Gas Natural, patrocinador de la jornada, i a la col·laboració dels voluntaris d’Amics del Liceu i també gràcies als alumnes i professors del Conservatori del Liceu, que han actuat durant tota la jornada al Saló dels Miralls.