Concert solidari "El Liceu pel Raval"

2 de juny de 2014 a les 20,30 h

El proper dilluns dia 2 de juny se celebrarà al Gran Teatre del Liceu el concert benèfic “El Liceu pel Raval” en favor de la Fundació Raval Solidari, amb l'objectiu de recaptar fons per finançar els projectes d'acció social que l'entitat desenvolupa en el barri del Raval de Barcelona.

La Fundació Raval Solidari és una entitat sense ànim de lucre creada l'any 1998, que té com a objectius principals la millora de les condicions de vida de les famílies més necessitades del barri, la lluita contra la marginació i l'exclusió social i la promoció del voluntariat. La major part dels projectes es duen a terme a través de les tres associacions patrocinades per la Fundació: l'Acció Social Montalegre, que es dedica a l´atenció familiar, Braval, que treballa en l'àmbit del suport socioeducatiu, i Terral, un centre dedicat principalment a la promoció de la dona. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l´entitat

www.ravalsolidari.org

El benefici econòmic net que s'obtingui amb la celebració d'aquest recital solidari es destinarà íntegrament a finançar els programes i activitats impulsats per la fundació, a través dels quals s'atenen cada any a més de 2.000 persones gràcies, en gran part, a un equip de més de 500 voluntaris que col·laboren de forma periòdica. 

Actuarà el grup Ars Tunae (sota la direcció del mestre Manuel Gómez) acompanyat de la Coral de Canigó (sota la direcció del mestre José Antonio Mur) i l'Orchestra a plettro Città di Milano (sota la direcció del mestre Augusto Scibilia). El repertori serà de música popular i s'interpretaran peces de Puccini, Moustaki, Piovani, Lara, Bernstein i Verdi, entre d'altres.

 

Venda de localitats

Fes click al següent enllaç:
Internet 

A partir del 14 d'abril amb Ticketmaster


Tel. 902 15 00 25

A les nostres taquilles: 

La Rambla 51-59

Horari 

De dilluns a divendres, de 13:30 a 20h.

Feiners amb representació, mitja hora abans de l'espectacle, s'atendran solament  sol·licituds de la representació del dia.

Dissabtes i festius amb representació, a partir d'una hora abans de l'espectacle, s'atendran solament sol·licituds de la representació del dia.