Abonaments

El Liceu ofereix tres modalitats d’abonament que s’adapten als diversos públics, amb diferents combinacions en funció del tipus d’espectacle, del dia de la setmana i per a totes les butxaques. Els abonats, a més de gaudir dels màxims avantatges, disposaran d’una butaca fixa per a totes les funcions de l’abonament escollit.

 

 

Abonar-se és fàcil 

  1. Tria l'abonament
  2. Tria la zona
  3. Omple la butlleta 

 

 

 

1. Tria l'abonament

Abonament de Temporada El més complet de tots

L’abonament de temporada és més que un abonament. Inclou la majoria de les òperes programades. Consta de 7 a 9 espectacles per escollir entre 7 combinacions diferents o torns. Preus de 68,1 a 1.506 € (Torns A, B, C, D, E, H i T).

Abonament Reduït  La selecció perfecta

És l’abonament ideal per fer un tast de la temporada. Consta de 5 espectacles per escollir entre 2 combinacions diferents o torns. Preus de 48,8 a 862 € (Torns F i G).

Abonament Popular El més assequible i l'introducció ideal al món de l'òpera

El món de l’òpera és a l’abast de tothom. El Liceu posa a disposició del gran públic els abonaments populars: a preu molt assequible. Consta de 3 espectacles per escollir entre 5 combinacions diferents o torns. Preus de 24,8 a 298,5 € (Torns PA, PB, PC, PD i PE).


Els abonats, a més de gaudir dels màxims avantatges, disposaran d'una butaca fixa per a totes les funcions de l'abonament escollit .

 

2. Tria la zona

Consulta el plànol de zones i preus


3. Omple la butlleta  

Un cop rebuda la butlleta, el Teatre es posarà en contacte amb tu per gestionar la teva sol·licitud i proposar-te la millor butaca disponible.

Ja no hi ha abonaments disponibles per a la temporada  14/15.