Abonaments

El Liceu ofereix tres modalitats d’abonament que s’adapten als diversos públics, amb diferents combinacions en funció del tipus d’espectacle, del dia de la setmana i per a totes les butxaques. Els abonats, a més de gaudir dels màxims avantatges, disposaran d’una butaca fixa per a totes les funcions de l’abonament escollit.

 

 

Abonar-se és fàcil 

  1. Tria l'abonament
  2. Tria la zona
  3. Omple la butlleta (Ja no hi ha abonaments disponibles per a la temporada 14/15.

 

 

 

1. Tria l'abonament

Abonament de Temporada El més complet de tots

L’abonament de temporada és més que un abonament. Inclou la majoria de les òperes programades. Consta de 7 a 9 espectacles per escollir entre 7 combinacions diferents o torns. Preus de 68,1 a 1.506 € (Torns A, B, C, D, E, H i T).

Abonament Reduït  La selecció perfecta

És l’abonament ideal per fer un tast de la temporada. Consta de 5 espectacles per escollir entre 2 combinacions diferents o torns. Preus de 48,8 a 862 € (Torns F i G).

Abonament Popular El més assequible i l'introducció ideal al món de l'òpera

El món de l’òpera és a l’abast de tothom. El Liceu posa a disposició del gran públic els abonaments populars: a preu molt assequible. Consta de 3 espectacles per escollir entre 5 combinacions diferents o torns. Preus de 24,8 a 298,5 € (Torns PA, PB, PC, PD i PE).


Els abonats, a més de gaudir dels màxims avantatges, disposaran d'una butaca fixa per a totes les funcions de l'abonament escollit .

 

2. Tria la zona

Consulta el plànol de zones i preus


3. Omple la butlleta  

Un cop rebuda la butlleta, el Teatre es posarà en contacte amb tu per gestionar la teva sol·licitud i proposar-te la millor butaca disponible.

Ja no hi ha abonaments disponibles per a la temporada  14/15.