Canvis de funció

Si no pot assistir a una funció, el Liceu ofereix als seus abonats de canviar la data de la funció, en cas que hi hagi localitats disponibles.

Com sol·licitar un canvi?

Els canvis es poden realitzar per internet directament des de la Zona personal de l’abonat. El canvi ha de ser pel mateix títol, i s'ha d'efectuar com a màxim 24 hores abans de la funció i sempre i quan hi hagi disponibilitat. Podeu sol·licitar el canvi per un altra funció del mateix títol o un canvi de localitat pel mateix dia que tingueu assignat.
Un cop realitzat el primer canvi, si fos necessari un altre canvi d'aquell mateix títol, caldrà fer-ho directament a la Taquilla del Liceu, amb un cost  de 5 € per funció i canvi. S’haurà de sol·licitar fins a 24 hores abans de l'inici de la funció corresponent si és en dia feiner, excepte si és dilluns, que s'haurà de sol·licitar, com a mínim, 72 hores abans de la funció.  Si la funció si és diumenge o festiu cal sol·licitar el canvi amb un mínim de 48 h d’antelació.

Al manual us expliquem pas a pas, com realitzar el canvi des de la vostra Zona personal.

Condicions generals

- Servei exclusiu per a abonats
- En cas que hi hagi localitats disponibles, es pot canviar la/les localitat/s per una altra funció del mateix títol.
- No es poden fer canvis entre diferents títols ni en títols amb una única funció.
- Un cop fet el canvi no es podrà retornar l'entrada.
- Des de la Zona personal només és possible realitzar un canvi per títol. Els següents canvis haureu de gestionar-los a la Taquilla del Teatre.

Servei d'atenció a l'abonat

Tel. 93 485 99 13 (horari d'atenció de 9 a 19,30 h)
abonat@liceubarcelona.cat